Financieren zonder bank Frankrijk

Financieren zonder bank Frankrijk

Alternatieven voor financiering van een Frans koopproject is het vinden van één of meerdere financiers buiten commerciële banken om. Dan kan gedacht worden aan vrienden of familie of aan andere vermogende ‘derden’ die een lening verstrekken. Via crowdfunding (of ‘peer-to-peer financing’) platformen kunnen vraag en aanbod elkaar vinden voor dit soort financiering. Er is een gespecialiseerd platform in oprichting voor  voor de financiering van bedrijfsplannen en beleggingspanden in Frankrijk. Laat uw gegevens hier achter indien u op de hoogte wenst te worden gehouden over de formele startdatum; zowel als aspirant investeerder als aanvragers van financiering worden uitgenodigd hun gegevens achter te laten.

Indien er aanvulling op bankfinanciering benodigd is of als commerciële banken geen mogelijkheid bieden dan kunnen vrienden of familie inspringen met een lening of schenking. Ook dan is het mogelijk om een hypothecaire waarborg vast te leggen met het Franse huis als onderpand.

Via een crowdfunding platform kan financiering worden geregeld voor ondernemers en vastgoedbeleggers. Investeerders kunnen op deze wijze hun beleggingen spreiden en profiteren van een interessant rendement. Zoekt u financiering voor uw onderneming of vastgoedbelegging in Frankrijk of bent u geïnteresseerd in investeren in dergelijke projecten met hypothecaire waarborg laat uw gegevens hier achter. U wordt op de hoogte gehouden van de formele start van het hierin gespecialiseerde platform.